Jedan-Nula je fudbalski portal koji vam donosi uživo prenos utakmica, rezultate i sve fudbalske vesti na jednom mestu.Kontaktirajte nas:


Marketing: marketing@jedan-nula.com
Redakcija vesti: redakcija@jedan-nula.com
Administracija sajta: admin@jedan-nula.com

Jedan-nula.com se rodio iz želje grupe fudbalskih entuzijasta da naprave sajt posvećen isključivo fudbalu. Iako je to ubedljivo najpopularniji sport u Srbiji i na ex-Yu prostorima, činilo nam se da online ponuda nije na zadovoljavajućem nivou. Fudbalske vesti ste morali da tražite među gomilom drugih na ne-specijalizovanim sajtovima. Ukoliko su vas zanimali uživo rezultati morali ste da idete na neko drugo mesto. Ako su uživo prenosi ono što vas interesuje, opet ste morali da menjate sajt na kome ste.


Nekada je na zemaljskim televizijskim kanalima bilo obilje fudbala. Prenos utakmica je zauzimao veliki deo TV programa. Sa današnjim restrikcijama, gledati fudbal uživo je jako teško i skupo. Uz jedan-nula.com imate potpunu slobodu i izbor da birate prenos utakmica uživo, fudbalski rezultati su vam uvek samo jedan klik daleko, a vesti iz fudbala su zanimljive i prilagođene mediju, a ne samo prepisane iz pisanih izdanja. Fudbal uživo, fudbalske kvote, golovi, fudbalske legende, sećanja... svetski fudbal, evropski fudbal, domaći fudbal (i srpski fudbal i ex-Yu fudbal), EURO 2012, Liga šampiona, Liga Evrope, navijači, derbiji, rivaliteti... sve ovo na jednom mestu zato što volimo fudbal.